Placene reklame Oglasi

 

Poljoprivredno gazdinstvo ZDRAVKOVIĆ bavi se  gajenjem priplodnih ovaca i podmladka rase „svrljiška pramenka“. Stado trenutno broji ukupno oko sedamdeset grla ovaca i ovnova, sa tendencijom povećanja brojnosti. Kvalitet naših ovaca pod nadzorom je stručnjaka Instituta za stočarstvo u Zemunu, koji vodi matičnu evidenciju. Takođe se kontroliše  kvalitet mleka , finoća  i debljina vlakana vune.
Dugogodišnja selekcija i odabir našin grla ovaca doprineo je formiranju stada vrhunskog kvaliteta, visoko cenjenog od strane stručnjaka i kupaca. Počev od 1996. godine prisutni smo kao izlagači na Medjunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, gde se kvalitet i genetski potencilaj kojima naše ovce raspolažu ocenjuje elitnim ocenama

 

Zhavaljujući višedecenijskom iskustvu u bavljenju ovčarstvom, u mogućnosti smo da pružimo puno korisnih saveta svima koji žele da se oprobaju u ovčarstvu. Ideja našeg poslovanja je da svakome omogućimo da što pre i što lakše postane stočar ili da proširi i obnovi postojeće stado. Nudimo Vam svrljiške ovce vrhunskog kvaliteta po vrlo povoljnim uslovima. Ukoliko se odlučite na saradnju sa nama, u mogućnosti smo da Vaše novo stado isporučimo našim vozilima na bilo koju adresu u Srbiji uz minimalne troškove.  

 


Internet aukcije !

Reklamirajte se kod nas !
Centar za očuvanje autohtonih rasa